Meerdere departementen uit teamleader doorsturen naar Exact Online

Efficiënter werken, lijkt dat je wat? Ons alvast wel. Vanaf nu hoef je je facturen slechts op één plek te beheren - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!

Met de nieuwe integratie tussen Teamleader en Billit synchroniseer je automatisch je facturen tussen beide platformen. Op die manier worden alle facturen meteen beschikbaar voor je boekhouder. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd, en met de betalingscontrole van Billit worden je facturen voortaan direct opgevolgd. Een tweezijdige integratie, dus.

Zo win je niet alleen tijd voor jezelf en je onderneming, maar betrek je ook meteen je boekhouder

Wat heb je nodig?

Teamleader billit exactonline

Teamleader Je dient te beschikken over minstens één actief teamleader administrator profiel met één of meerdere departement nodig. 
Billit Je dient te beschikken over een Billit profiel per BTW nummer. Dit wil zeggen dat als je 4 departementen hebt, dat je 4 Billit profielen nodig hebt. Aarzel niet om contact op te nemen met Billit klantendienst, zij maken dit graag voor je aan.
Exact Online Je dient te beschikken over minstens één actief Exact Online profiel met één of meerdere divisies nodig. Het spreekt voor zich dat als je 4 departementen in Teamleader hebt, dat je ook 4 divisies in Exact Online nodig hebt.

 

Hoe activeren? 

Teamleader billit exactonline

Teamleader Gelieve aan te melden bij het juiste Teamleader dossier, verder hoef je niets te doen in Teamleader.
Billit Gelieve aan te melden in Billit, Open het dossier dat je wenst te koppelen. Navigeer naar Instellingen > Integraties > Teamleader > Verbinden. Accepteer de voorwaarden in Teamleader. Zodra je de groene bevestiging ziet, niet vergeten het Departement te specifiëren. Vergeet je dit in te geven, zal Billit alle facturen van alle departementen syncen. 
Exact Online Gelieve aan te melden in Billit, Open het dossier dat je wenst te koppelen. Navigeer naar Instellingen > Integraties > Exact Online> Verbinden. Accepteer de voorwaarden in Exact Online. Zodra je de groene bevestiging ziet is de digitale brug tussen Exact Online en Billit in orde en kunnen we facturen delen.

 /media/1473/teamleader-billit-exactonlinelarge.png

Vaak gestelde vragen:

Hoe snel worden de Facturen uit Teamleader gesynchroniseert in Billit?

Onmiddellijk, tenzij u de historiek van de voorbije maanden importeert, dan kan eventjes duren tot alles correct.

Ik merk dat niet alle facturen uit Teamleader opgenomen zijn?

- Indien u over één departement beschikt start de sync automatisch en worden de laatste 12 maanden automatisch gesynchroniseerd.
- Indien u over meerdere departementen beschikt dient u eerst het juiste departement en een startdatum in te geven via de Integraties > Teamleader app alvorens de synchronisatie start

Hoe snel worden de facturen naar Exact Online verzonden?

De facturen worden na inboeken in Teamleader onmiddellijk verzonden Billit en vervolgens afhankelijk van de instellingen in het integraties scherm naar Exact Online. Standaard staat dit op Nooit automatisch doorsturen, indien je dit wenst te automatiseren dien je de instelling aan te passen van Nooit naar Automatisch of Alles tot het einde van vorige maand.

Dit is enkel beschikbaar voor Premium of Connect gebruikers