Omzet per klant of kost leverancier raadplegen

Is het mogelijk om op één of andere manier de omzet per klant / leverancier te zien in Billit?

Totale omzet per klant raadplegen

Navigeer naar Inkomsten  en gebruik de klant filter om de betreffende klant te selecteren. Vervolgens klikt op u de knop zoeken. Onderaan de pagina krijgt u een overzicht van de totale omzet voor die betreffende klant. Aarzel niet om gebruik te maken van de overige filters om een specifieke periode te selecteren.

Totale kost per leverancier raadplegen

Navigeer naar Uitgaven en gebruik de leverancier filter om de betreffende leverancier te selecteren. Vervolgens klikt op u de knop zoeken. Onderaan de pagina krijgt u een overzicht van de totale kost voor die betreffende leverancier. Aarzel niet om gebruik te maken van de overige filters om een specifieke periode te selecteren.