Ondersteunde browsers

We ondersteunen geen bètaversies van deze browsers of alternatieve open source-versies hiervan.

Zorg ervoor dat cookies en JavaScript zijn ingeschakeld in uw browser.

Billit gebruiken op uw mobiele apparaat

U kunt zich via uw webbrowser op uw mobiele apparaat aanmelden bij Billit. Enig zoomen kan nodig zijn.

Billit werkt op de meeste apparaten en u krijgt de beste resultaten met de nieuwste versie van Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome, Internet Explorer.

< TERUG