Producten importeren via Excel (csv)

Hoe kan ik producten van desco importeren in Billit?

Billit gebruikers wensen vaak dat hun vertrouwde producten beschikbaar zijn in Billit, dit help hen om nog sneller offertes of facturen op te maken.

Hoe voeg ik een nieuw product toe?

Klik op Producten in de navigatie, vervolgens klik je onderaan op Toevoegen om één product toe te voegen.

Hoe voeg ik een hele lijst van nieuwe product toe?

1) Klik op Producten in de navigatie
2) Vervolgens klik je onderaan op Exporteren om alle bestaande producten in Excel te openen. Wijzig de kolommen niet (!)
3) Kopieer de nieuwe producten (uit de lijst van Desco, Trilec, Joossens, Lembreghts of vele anderen) de producten en hun gegevens in de juiste kolommen onder de bestaande producten.
4) Bewaar de lijst als CSV bestand op je bureaublad
5) Klik op Producten in de navigatie.
6) Vervolgens klik je onderaan op Importeren om alle nieuwe producten in Billit te importeren, zonder de bestaande te wijzigen.