Single Sign-On (SSO) configureren om aan te melden met een bestaand Microsoft-account.

Hoe aanmelden met een bestaand Microsoft-account?

Een populaire vraag bij de Billit klantendienst is de mogelijkheid om aan te melden met een bestaand Microsoft-account.

Verhoogt effectiviteit, productiviteit en gebruikerservaring
 Verhoogde veiligheid: één sterk wachtwoord
Identiteit verificatie
Voldoen aan wet- en regelgeving
Altijd en overal beschikbaar
 Eenvoudig e-mails versturen vanuit uw eigen e-mail adres.
 Veilig backups nemen naar Microsoft OneDrive.

Een Microsoft-account is wat u gebruikt om toegang te krijgen tot veel Microsoft-apparaten en -services. Het is het account dat u gebruikt om u aan te melden bij Skype, Outlook.com, OneDrive, Office, Office 365- en het betekent dat uw bestanden, foto's, contacten en instellingen u veilig kunnen volgen naar elk apparaat.

Log voortaan in met uw Microsoft-account in op Billit en ervaar het gebruiksgemak. Deze dienst is gratis en is onderdeel van onze focus op privacy en veiligheid.

Klik op de Sign In with Office 365 of Sing in with Outlook knoppen om gebruik te maken van je Windows-account. Dit wil zeggen dat iedere gebruiker met een geldig Office 365 account, hotmail.com, outlook.com of outlook.be mail adres kan aanmelden op Billit.

sso login

Op het bovenstaande scherm zal je aan Microsoft moeten bewijzen dat je effectief eigenaar bent van dit e-mail adres alvorens je toegang krijgt tot Billit.

Toegang verlenen aan Billit om uw profiel te lezen, e-mails te verzenden als jou en toegang geven tot de map van de toepassing dient maar één keer plaats te vinden en zal nadien niet meer gevraagd worden.

Er wordt automatisch een nieuw profiel aangemaakt indien de gebruiker nog niet gekend was op Billit.

Success! Je bent nu aangemeld met uw Microsoft-Account.