Webwinkelintegratie Bol.com

Hoe kan ik de facturen uit mijn Bol.com-webwinkel in Billit importeren?

 

Webwinkelintegratie bol.com

 

 

Deze koppeling van webwinkel.nl zorgt ervoor dat bestellingen in je Bol.com-webwinkel automatisch worden omgezet in digitale facturen in Billit. De bestelinformatie - bestelde productnamen, prijzen, verzendkosten en debiteurgegevens - wordt naar Billit gestuurd. De koppeling is een batch-koppeling. Dit betekent dat ieder uur de bestellingen worden opgehaald en doorgezet.

Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen. Wil je verlengen dan betaal je € 72,00, € 120,00 of € 170,00 per jaar afhankelijk van het aantal facturen dat je verstuurt. Zie de Prijzen-pagina van webwinkelfacturen.nl voor meer informatie over de prijzen. Voor deze koppeling heb je naast je Billit-account een account bij Bol.com nodig.

Om de koppeling te activeren klik je op ‘Beschikbaar’ op de Bol.com-tegel in het submenu ‘Integraties’ onder het menu ‘Instellingen’.

Webwinkelintegratie bol.com

Klik op ‘Verbinden’.

Webwinkelintegratie bol.com

Daarna kom je op een pagina van webwinkelfacturen.nl terecht waar je al je gegevens kan ingeven om de koppeling op te zetten.

Webwinkelintegratie bol.com