Wie kan me helpen met het personaliseren van mijn huisstijl?

Laat uw huisstijl opmaken door experten

Een zeer populaire vraag aan de Billit klantendienst is de vraag "Wie kan me helpen met het personaliseren van mijn huisstijl?".

Billit werkt structureel samen met onderstaande partners voor het opmaken van de huisstijlen en is steeds op zoek naar bedrijven die hierin kunnen helpen. Het enige wat je als ondernemer dient te delen is een voorbeeldfactuur en uw logo (liefst in een zo hoog mogelijke kwaliteit).

Klik op één van onderstaande logo's om contact op te nemen of maak een support ticket aan bij de Billit klantendienst en we brengen u onmiddellijk in contact met de juiste persoon.

Kan ik dit zelf beheren?

Via InstellingenHuisstijl kan een ondernemer zijn persoonlijke huisstijl beheren. Dit wil zeggen dat je look and feel kan bepalen van de documenten die Billit automatisch voor je maakt.

Enerzijds heb je de begeleidende brieven die via e-mail worden verzonden bij het versturen van een factuur, offerte, creditnota, herinnering, bestelbon en leveringsbon. Anderzijds heb je de documenten zelf.

De standaard lay-out (samen met je logo dat je via Instellingen hebt opgeladen) is voor vele ondernemers voldoende. Indien dit niet voldoende is kan je je huisstijl aanpassen via onderstaande snelkoppelingen:

Brief bij factuur Klik hier om deze pagina te openen
Factuur Klik hier om deze pagina te openen
Brief bij offerte Klik hier om deze pagina te openen
Offerte Klik hier om deze pagina te openen
Brief bij creditnota Klik hier om deze pagina te openen
Creditnota Klik hier om deze pagina te openen
Brief bij herinnering Klik hier om deze pagina te openen
Brief bij bestelbon Klik hier om deze pagina te openen
Bestelbon Klik hier om deze pagina te openen
Brief bij leveringsbon Klik hier om deze pagina te openen
Leveringsbon Klik hier om deze pagina te openen