Billit: Verstuur digitale facturen naar overheidsdiensten en buitenlandse klanten via Peppol

Facturen sturen naar een overheidsdienst?

Vermijd factuurfraude en verstuur veilig via Peppol

Facturen sturen naar een overheidsdienst?

Vermijd factuurfraude en verstuur veilig via Peppol

Dankzij ons eigen Peppol access point verstuur je met Billit veilig en digitaal over het Europese Peppol-netwerk. Het gestandaardiseerde UBL-formaat zorgt er dan weer voor dat je facturen door bedrijven wereldwijd correct ingelezen en verwerkt kunnen worden. Dat is niet alleen snel en veilig, om te kunnen samenwerken met overheidsdiensten is het factureren via Peppol nu al in verschillende Europese landen verplicht. Ook om aan Vlaamse overheidsdiensten te factureren ben je sinds 2017 verplicht je facturen digitaal te versturen naar het Mercurius-platform. Zet met je onderneming zelf de stap naar digitalisering en ontdek het gebruiksgemak en de vele voordelen van de UBL-factuur en het Peppol-netwerk.

Digitale factuur versturen naar Mercurius en andere overheidsdiensten via Peppol

Digitaal factureren via UBL…
De toekomst is digitaal. Ook voor je facturen. Billit maakt digitale facturen in xml-formaat (UBL) en dankzij de snelle invoer zet je makkelijk de niet-digitale facturen van je leveranciers om in een digitaal document. Hierdoor automatiseer je een groot deel van je facturatieproces en bespaar je tijd en geld!

Billit: Vermijd factuurfraude en factureeer digitaal via Peppol

… en veilig versturen via Peppol
Peppol is dé manier om je digitale facturen te versturen. Dankzij het beveiligde en gesloten netwerk vermijd je factuurfraude en ben je zeker dat je facturen op hun bestemming aankomen. Peppol werd opgezet met steun van de Europese Commissie en is in veel landen nu al de standaard voor het versturen van digitale facturen. Bovendien verplichten meer en meer overheidsdiensten het versturen van digitale facturen over Peppol. Factureer je met je onderneming soms aan overheidsdiensten? Dan zit je goed bij Billit, want naast een facturatieplatform is Billit ook het grootste Peppol Acces Point in België. Bovendien is Billit lid van het EURINV-consortium en werkt het zo mee aan de verdere ontwikkeling en implementatie van de nieuwe normen voor e-facturatie.

Peppol veilig UBL-facuren versturen naar overheidsdiensten en buitenlandse klanten

Onderzoek en innovatie:

Onderzoek en innovatie:

Medegefinancierd door de financieringsfaciliteit voor Europese verbindingen