Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Plezier in je financiële taken.

Als ondernemer is het van cruciaal belang dat je te allen tijde snel weet hoe je onderneming er financieel voor staat.

Uw boekhouder heeft toegang tot uw documenten

Geen gedoe met printen, klasseren en naar je boekhouder brengen!

Billit controleert uw betaalde facturen.

U krijgt een overzicht van de betaalde en onbetaalde facturen.

Probeer Billit gratis en zonder verplichtingen!

E-factuur platform waar boekhouders en ondernemers samenwerken.

Billit is voor ondernemers. Wij maken het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Ontdek nu waarom vele ondernemers Billit gebruiken.

Gemakkelijk. Krachtig. Betaalbaar. 

We registreerden 1.252.042 acties door digitale ondernemers en hun vertrouwde boekhouders de voorbije maand. 
Jullie zijn fantastisch!!! 

  

Facturen en offertes

Uitgaande Facturen
en offertes

Je kunt op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier een offerte of een factuur maken. Klanten maak je aan door ze te zoeken via naam, plaats en/of BTW-nummer. Ervaar reeds de kracht van Billit via onze gratis tool: btw-opzoeken.be

Inkomende facturen en documenten

Inkomende facturen
en documenten

Te betalen facturen worden zo goed als automatisch herkend en gekoppeld aan de juiste leverancier. Gescande afbeeldingen of PDF-bestanden zijn geen probleem voor onze zelflerende artificiële intelligentie (AI).

Automatische betalingscontrole

Automatische betalingscontrole
en afpunting

Efficiënt werken begint bij het koppelen van uw zakelijke rekeningen! Je kunt op iedere moment van de dag nagaan hoeveel geld er nog op je verschillende rekeningen staat, welke klant wel of niet (correct) betaald heeft en of jij nog leveranciers moet betalen.

Digitale Deurwaarder

Onbetaalde facturen invorderen met de Digitale Deurwaarder

Geen gedoe met incassobureau’s, rechtbanken of advocaten: in een paar muisklikken is alles geregeld en kan je gerust zijn dat je factuur (eindelijk) betaald zal worden.

Billit Dashboard
Billit Dashboard
billit rapport

 

Optimaliseer uw administratie én houd meer tijd over voor uw klanten. Contacteer ons indien uw boekhoudprogramma er niet bij staat - wij zoeken dit graag voor u uit!

Klik op het logo van uw boekhoudsoftware voor de handleiding

admisol
adsolut
bob50
briljant
octopus
popsy
silvasoft
topaccount
twinfield
venice
vero
wings
winbooks
yuki
zensoft
winbooks
Cafca
ONEA

Peppol Access Point certified Provided

 

PEPPOL is de afkorting voor "Pan-European Public Procurement On-Line" en is de meest veilige, snelste en efficiëntste manier van facturatie in Europa. Het uitwisselen van facturen gebeurt door middel van zogenaamde "Access Points" die beveiligde berichten naar elkaar sturen (Billit heeft een eigen Access Point, klik hier voor de lijst met alle Europese Gecertificeerde Access Points).  

Facturen versturen naar Mercurius  (Access Point van de Overheid) is geen probleem!

Ondernemers kiezen dagelijks op welke manier ze facturen versturen. Welke methode kies jij?

 

send invoices correct

Onze Digitale Partners & Mentoren Contacteer ons voor meer informatie

mercurius & peppol
ubl.be
taxxpert
unpaid
jds
calista
ricoh
ricoh
odoo
b-hive
b-hive
VBO
robaws

kmo portefeuille

Nu we met Billit de erkenning behaalden, kan u tot 2019 voor onze dienstverlening een subsidie van 30% of 40% aanvragen met een maximum van 15.000 of 10.000 € per jaar. Hierbij hangt het steunpercentage en het maximum bedrag af van de grootte van uw bedrijf. Kijk zeker eens na of ook uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden voor die kmo-portefeuille of contacteer ons

Heeft u interesse in een “opleiding op maat” binnen één van onze kennisdomeinen? Laat het ons zeker weten, en dan kijken we wat er mogelijk is!

Het registratienummer van Billit is: DV.O222320 

Geen risico’s. Enkel voordelen.

We besparen je tijd

zodat je geld bespaart

We regelen alles

Zodat je tijd bespaart

We geven je inzicht

Zo houdt u uw budget onder controle

100% persoonlijk

zodat je alle controle behoudt

100% verbonden

zodat je overal aan je documenten kan

100% up to date

want we verbeteren onze dienst elke dag

Getuigenissen Wat zeggen onze klanten?

Ondernemers

Around Media NV

Wannes Vanspranghe & Thijs Morlion / CEO & COO

"Als ondernemer is het van cruciaal belang dat je te allen tijde snel weet hoe je onderneming er financieel voor staat. Dankzij de snelle en vlotte integratie met Teamleader en Billit kan ik steeds met een oogopslag zien wat er buiten gaat en wat er binnen komt. Niet alleen als ondernemer is dit tijdswinst, ook onze boekhouder wint erbij. Een WIN-WIN situatie dus!"

Dimension 4

Nikolas Taillieu / zaakvoerder

"Wij kozen voor Billit omdat het ons toelaat op een efficiënte manier onze inkomende en uitgaande facturen te verwerken en deze op een gestructureerde manier te bezorgen aan de boekhouder. Functionaliteiten zoals de snelle invoer en het automatisch opzoeken van bedrijfsgegevens aan de hand van een BTW nummer hebben ons inmiddels al veel tijd en geld bespaard."

social lemon

Isabelle Soete / Social Media Expert

"Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, alles op één plaats en daarbij een super service! Kortom een echte aanrader! Blij dat ik de overstap heb gemaakt! Merci! "


Cijferberoepers

Rudy Van Rossen
"Boekhoudkantoor Albos BVBA was al enige tijd op zoek naar een performant platform waar onze klanten hun documenten digitaal kunnen bewaren, exploiteren en ook onmiddellijk ter beschikking stellen van ons kantoor. De aan- en verkoopfacturen dienden ingelezen te kunnen worden in onze boekhoudsoftware. Wij hebben dit platform gevonden in BILLIT. Wij en enkele van onze klanten werken nu al een paar maand met Billit tot onze beider tevredenheid. Billit doet op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze wat het moet doen. Onze klanten hebben maar een korte begeleidingsperiode nodig om zich in te werken in het platform. Het Billit team luistert ook naar ons en naar onze klanten. Problemen worden snel opgelost en wanneer er vraag is naar extra functionaliteiten, heeft men daar bij Billit een luisterend oor naar. De mogelijkheden van het platform worden maand na maand uitgebreider. Zo kunnen nu ook de inkomende en uitgaande betalingen worden gelinkt aan de documenten. Kortom Billit is een toegevoegde waarde voor onze klanten, die hun documenten op een on-line platform kunnen bewaren en raadplegen. Sommige maken hun verkoopfacturen via Billit. Voor ons kantoor betekent dit dat wij op continue wijze over de documenten kunnen beschikken, die dan nog voor een groot deel automatisch kunnen worden ingelezen door onze software. Wij hebben een grotere verwerkingssnelheid, een grotere spreiding van het coderingswerk (niet alles in de BTW periode), en de klanten hebben sneller hun financiële situatie "
Rudy Van Rossen/Boekhoudkantoor Albos BVBA
Olivier Van Damme
"Als beginnend boekhoudkantoor, ben ik onmiddellijk vertrokken met als doel voor ogen: less paper, more service. Daardoor ben ik onmiddellijk met scanning begonnen en vroeg ik ook mijn klanten om alles via 'Dropbox' door te geven. Dit werkte redelijk, maar nog niet 100% efficiënt. Bovendien hadden mijn klanten dan wel alles in Dropbox, maar zonder enige meerwaarde voor hen. Met zijn functionaliteit bezorgt Billit mij en mijn klanten wil die meerwaarde. Zij krijgen een facturatiepakket, een pakket voor opvolging van in- en uitgaande betalingen, een automatisch doorgeefluik naar hun boekhouder, waarbij ieder tijd wint, een applicatie waarmee je op je smartphone al je facturen ziet en kan downloaden, ... Teveel om op te noemen. Dit in combinatie met een gedreven team, een aangename user interface, met snelle feedback van hun medewerkers gaf voor mij de doorslag... Niet getwijfeld en mee op de kar van Billit gesprongen... Nog geen seconde spijt van gehad...een aanrader..."
Olivier Van Damme / X-acta
Hilde Maerten
"De recente aanschaffing van Billit voor mezelf als ondernemer en als boekhouder heeft me volop overtuigd de opstart te organiseren met klanten. Een vlotte doorstroming naar het boekhoudplatform van documenten, die bovendien ten allen tijde consulteerbaar zijn op het scherm, is een ware vooruitgang."
Hilde Maerten / Boekhouding en Fiscaliteit

Universal Business Language (UBL) zit in ons DNA!


Wist u dat de overheid haar leveranciers vanaf 2017 verplicht om hun facturen in een nieuwe standaard aan te leveren? Deze nieuwe standaard heet UBL 2.1 en biedt een enorme vooruitgang op gebied van automatische verwerking.  In tegenstelling tot PDF-bestanden, die eigenlijk niet meer voorstellen dan een digitale foto van uw factuur, wordt in een UBL-bestand ook de inhoud van de factuur opgenomen.

Dit betekent dat gegevens zoals de factuurdatum, bedrag, leverancier, enz., gewoon kunnen worden ingelezen en u deze niet langer manueel dient in te geven. De verplichting naar de overheidsleveranciers toe is nog maar de eerste stap. In een volgende fase volgen de bedrijven onderling. UBL is namelijk geen kleine lokale standaard maar maakt deel uit van een ambitieuze Europese doelstelling.

UBL.BE, a working group to facilitate the exchange of electronic documents between companies

Een groot aantal boekhoudpakketten zijn reeds UBL-compatibel. De kans is dus groot dat u reeds UBL-bestanden kan importeren. Dit heeft echter geen nut, zolang uw klanten geen UBL-bestanden aanleveren. En daar wringt net het schoentje. Spijtig genoeg maken veel ondernemers hun facturen nog steeds via Word of Excel. Of zij gebruiken een facturatieoplossing die geen UBLbestanden kan aanleveren. Meer informatie op https://www.ubl.be

Met Billit bieden financiële dienstverleners hun klanten een volwaardige oplossing dat klaar is voor de toekomst.

Verkoopfacturen worden meteen aangemaakt in UBL en ook aankoopfacturen kunnen worden omgezet naar de nieuwe standaard.

Daarnaast genieten uw klanten van document management, financiële overzichten, automatische betalingscontrole en betalingsopdrachten voor de bank.

Al deze facturen en documenten worden periodiek naar u doorgestuurd. Op deze manier wordt de aanlevering mooi gespreid en worden de vervelende piekperiodes afgevlakt.

Een win-win oplossing voor beide partijen!