AANMELDEN
 

Billit demo

Gemakkelijk. Krachtig. Betaalbaar.

E-factuur platform waar boekhouders en ondernemers samenwerken.

Billit is voor ondernemers. Wij maken het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Ontdek nu waarom vele ondernemers en boekhouders Billit gebruiken.

817.819 e-facturen verwerkt in totaal, waarvan meer dan 100.000 e-facturen in januari 2019 alleen. We registreerden 1.252.042 acties door digitale ondernemers en hun vertrouwde boekhouders de voorbije maand. Jullie zijn fantastisch!!!

cef
 

Facturen en offertes

Facturen en offertes

Je kunt op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier een offerte of een (periodieke) factuur maken. Klanten maak je aan door ze te zoeken via naam, plaats en/of btw--nummer. Ervaar reeds de kracht van Billit via onze gratis tool: btw-opzoeken.be

Inkomende facturen en documenten

Inkomende documenten

Te betalen facturen worden zo goed als automatisch herkend en gekoppeld aan de juiste leverancier. Gescande afbeeldingen of PDF-bestanden zijn geen probleem voor onze zelflerende artificiële intelligentie (AI).

Automatische betalingscontrole

Automatische betalingscontrole

Efficiënt werken begint bij het koppelen van je zakelijke rekeningen! Je kunt op iedere moment van de dag nagaan hoeveel geld er nog op je verschillende rekeningen staat, welke klant wel of niet (correct) betaald heeft en of jij nog leveranciers moet betalen.

Digitale Deurwaarder

Onbetaalde facturen invorderen met de Digitale Deurwaarder

Geen gedoe met incassobureaus, rechtbanken of advocaten: in een paar muisklikken is alles geregeld en kan je gerust zijn dat je factuur (eindelijk) betaald zal worden.

Wens je een factuur naar de overheid te sturen?

Krijg een realtime beeld van uw cashflow.

Log altijd en overal online in op uw Mac, pc, tablet of telefoon en bekijk de meest recente financiële gegevens. Een digitale assistent voor (kleine) bedrijven die eenvoudig, slim en soms magisch is.

/media/1506/billitecosystem.png

Probeer Billit gratis en zonder verplichtingen!

Billit E-invoicing Workshops

Registreer nu!

Gebruikt door enkele van de beste in de industrie.

Het is geen toeval dat zovele Belgische beste merken Billit hebben gekozen om hun facturatie te automatiseren.

pinshervmbbreexif-it4Umdmjmelsv-signfidufixdvlboekhouderbeernem fiscovan /media/1515/tellentbaseline_rgb_jpg.jpg/media/1523/mslogo-1200x627.jpg

/media/1481/play-store-badge.png/media/1483/app-store-badge.png