Importeer en
        verwerk eenvoudig UBL-facturen uit Admin-Consult en Admin-IS in het dossier van je klant in Billit

Boekhouders:

Importeer en verwerk eenvoudig UBL-facturen uit Admin-Consult en Admin-IS in het dossier van je klant in Billit

Boekhouders:

Importeer en verwerk eenvoudig UBL-facturen uit Admin-Consult en Admin-IS in het dossier van je klant in Billit

Maak je als boekhouder gebruik van Admin-Consult of Admin-IS? Dan kun je heel eenvoudig je facturen in UBL-formaat versturen naar je klanten met een Billit-dossier. In het dossier van je klant wordt de UBL-factuur automatisch en foutloos verwerkt, zodat ook jouw facturen volledig digitaal in de boekhouding van je klant terechtkomen en je ze eenvoudig kan importeren in één van de meer dan 30 boekhoudsoftwarepaketten waar Bilit mee gekoppeld kan worden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Op deze pagina van Admin-IS en Admin-Consult ontdek je hoe je de facturen naar je klanten vanuit Admin-IS of Admin-Consult als UBL kunt versturen. Je kunt ervoor kiezen om de UBL-facturen lokaal op te slaan en ze zelf in de snelle invoer van het Billit-dossier van je klant te importeren of je kunt ze ook rechtstreeks mailen naar het e-mailadres van de snelle invoer van het Billit-dossier van je klant (of het doorstuuradres dat je klant gebruikt om zijn facturen te ontvangen).

Indien je ervoor gekozen hebt om je UBL-facturen lokaal op te slaan kun je de facturen manueel opladen in de snelle invoer. Indien je ervoor gekozen hebt om je UBL-facturen te mailen naar je klant komt de factuur rechtstreeks in de snelle invoer van het Billit-dossier terecht. Billit detecteert automatisch de UBL-link en zet de factuur klaar in de snelle invoer.

Standaard moeten geïmporteerde documenten hier worden gecontroleerd, je kan er echter ook voor kiezen om UBL-documenten automatisch in de lijst met uitgaven te plaatsen. Ga hiervoor naar 'Instellingen'. In de sectie 'Snelle invoer' vink je de optie 'Snelle Invoer: UBL automatisch verwerken in Snelle invoer' aan.

Geavanceerde instellingen voor snelle invoer