Partners

Billit investeert in Partners die onze passie delen om bedrijven te helpen groeien en slagen.

Interesse om Partner van Billit te worden?

Om je (betalings)administratie een flink pak te vergemakkelijken, biedt KBC het facturatieprogramma Billit aan in de nieuwe Ondernemerscockpit van KBC Touch. Ontdek waarom het ook voor jou en je onderneming de ideale oplossing kan zijn om de controle over je administratie te behouden.

BREEX® is dé referentie voor slimme digitalisatieoplossingen bij kmo’s. Onze klanten helpen groeien is ons belangrijkste doel. Hoe doen we dat? We besparen niet enkel tijd en geld, maar bieden u ook betrouwbare hardware en een ijzersterke service. Ons team van gemotiveerde experts helpt u steeds met de glimlach. Zo haalt u het beste uit uw bedrijf en uw budget.

Roxi Business Software "Administratie, waar wij samen goed in zijn! Bij ons heeft u tal van mogelijkheden om uw administratie te vereenvoudigen. Wees de concurrent voor door middel van onze digitale toepassingen. Samen ondernemen we naar een hoger niveau!"

Onze leefwereld werd de laatste jaren volledig op z’n kop gezet. Wie dacht pakweg 15 jaar geleden al aan online bankieren? Of had al gehoord over cloudoplossingen? Zelfs de eerste iPhone mag nog maar net 10 kaarsjes uitblazen. Logisch dus dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een doordachte IT-strategie is nochtans een absolute must binnen onze maatschappij. Geen nood, bij Trustteam bent u aan het goede adres voor uw hardware, software, telefonie en/of cloudoplossingen. U mag op beide oren slapen: onze oplossingen zullen uw algemene bedrijfsdoelstellingen perfect ondersteunen.

IF-IT4U bvba is een dienstverlenend ICT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de KMO markt. Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket aan informatica diensten en bijhorende hardware/ infrastructuur aan te leveren. Op die manier zorgen we er voor dat onze klanten slechts één aanspreekpunt hebben inzake hun ICT beleving.

Greenbytes is een all-round IT-bedrijf met een sterk aanbod van betaalbare en betrouwbare producten en diensten. Vanuit ons kantoor in Aalter bedienen we dagdagelijks meer dan 650 KMO’s en zelfstandigen. We verkopen digitale veiligheid, zorgen voor uw netwerk en halen voor u de zorgen uit uw digitale wereld weg. Centraal staat ons GreenCare-platform waarmee we uw IT-omgeving bewaken en beschermen. Uiteraard bieden we ook een brede waaier aan oplossingen aan die u helpen bij uw dagdagelijkse bedrijfsvoering. Een product nodig? U vindt het vast en zeker terug in onze webwinkel met meer dan 80.000 artikelen.

Project 12 is Sven Cautaerts, and Sven Cautaerts is a multipotentialist (yes, you can look it up…). A socially-engaged freelancer. A closet full of different passions that make him your needed fixer.

CuReMa werkt al 14 jaar aan de digitalisatie van KMO's in België. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld zorgen we voor de procesoptimalisatie van uw klantenbeheer, facturatie en orderafhandeling. Via onze strategische partnerships met onder andere ZOHO en Billit bieden we je de tools om minder tijd te spenderen aan je administratie alsook de kost ervan sterk te reduceren. Wij koppelen uw Zoho omgeving vlot aan uw boekhoudsysteem dankzij Billit.

Billit steeds up to date met Organise it. Zelfstandigen en KMO’s ontzorgen op administratief vlak en hen met het nodige enthousiasme en positiviteit helpen om hen met een gerust hart te laten genieten van bezig te zijn met hun core business…. dàt is wat we doen bij Organise it. Wij zorgen ervoor dat alles in Billit komt en verwerkt wordt, en jij houdt zelf de vinger aan de pols over je cijfers en je dossier. Makkelijk toch? .

Psystems jouw externe-interne IT beheerder. Psystems is een a tot z ondersteunde en ontzorgende ICT firma voor start-ups, zelfstandingen en kmo´s. Psystems zorgt voor zowel het Onsite, Remote als het Cloud beheer. Een goede communicatie en verstandhouding zijn zaken die we hoog in het vaandel dragen.

b!ts""

B.I.T.S beschikt over een team van ervaren en geattesteerde IT- architecten & engineers. Deze seniors zitten elk meer dan 10 jaar in het vak en garanderen u flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit in uw netwerk- ondersteuning. Wij bieden ook verschillende IT diensten en producten. Bij ons staan de gebruiker en de klant centraal. Een product werkt pas wanneer het op de juiste manier gebruikt wordt.

MatterMonkeys is een bedrijf met een passie, een passie voor bedrijfsvoering!
Met MatterMonkeys doelen we op andere, voornamelijk kleine, ondernemingen waarvoor de dagdagelijkse administratie een opgave is. Veelal ben je als zelfstandige zeer bedreven met je klanten en het uitvoeren van je dienstverlening. Boekhouding, klantenadministratie, agendabeheer, facturatie, … het vormt vaak een belasting die net te veel is na een harde werkdag. MatterMonkeys weet met deze problemen raad en helpt je er graag en vooral adequaat mee verder.

b!ts""

Adcore Maakt u deze op in word of excel? Duurt dit veel te lang, en heeft u hier eigenlijk geen tijd voor, waardoor u dit noodgedwongen ‘s avonds en in het weekend doet? AdCore vormt uw manuele offerte- en facturatietaken om tot een gestroomlijnd proces, waarbij u tijd, energie én omzet wint! 

- We analyseren uw huidig proces
- We bepalen uw noden, wensen en budget
- We stellen een digitale tool voor
- We implementeren de tool
- We leiden u op
- We bieden support