Lay-out

Hoe voeg ik een logo toe aan mijn factuur?

Om een logo aan je factuur toe te voegen, moet je eerst een bestand opladen via het menu ‘Instellingen’. Klik op de knop ‘Bladeren...’ bij het item ‘Logo’ in het kader ‘Algemeen’ en kies een bestand vanaf je computer. Toegelaten bestandstypes zijn: .png, .jpg, .jpeg en .tif. De aangeraden afmetingen van je logo zijn: breedte: 400px en hoogte: 200px.

In je factuurtemplate wordt je logo automatisch vervangen door de sleutel $Me.Logo$.

Logo toevoegen aan factuur