Deze website slaat cookies op uw computer op. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe u met onze website omgaat en stellen ons in staat om u te onthouden. Wij gebruiken deze informatie om uw surfervaring te verbeteren en aan te passen en voor analyses en statistieken over onze bezoekers op zowel deze website als andere media.Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, zie onze Privacy Policy.

Meer Info

Accepteren

Multifactorauthenticatie/ tweestapsverificatie

Beveilig je account met multifactorauthenticatie of tweestapsverificatie

Om je Billit-account beter te beveiligen kun je multifactorauthenticatie of tweestapsverificatie instellen bij het aanmelden. Hiermee ga je met behulp van een tweede toestel of communicatielijn bevestigen dat jij het bent die probeert in te loggen op je account. Hierdoor volstaat het voor internetcriminelen niet meer om alleen maar je logingegevens en wachtwoord te weten te komen en zorg je voor een aanzienlijk betere beveiliging van je account.

Stap 1: Download een authenticator

Je kunt zowel gebruik maken van de Google-authenticator als van de Microsoft-authenticator. Je vindt beide authenticators in de Google Play Store voor Android-toestellen en in de Apple App Store voor Apple-toestellen.

Google Authenticator

Microsoft Authenticator

Stap 2: Scan de QR-code met je authenticator

Eenmaal je de authenticator op je smartphone hebt gedownload scan je de QR-code in het vak ‘Multi-factor authenticatie’ met de authenticator.

Stap 3: Geef de code van je authenticator in

Nadat je de QR-code hebt gescand zal de authenticator een code genereren. Vul deze code in in Billit en klik op ‘MFA Activeren’. De tweestapsverificatie is nu geactiveerd.

Tweestapsverificatie of Multi Factor authentication instellen

Wanneer je nu terug aanmeldt bij Billit zal je na het aanmelden met je login en je wachtwoord ook nog gevraagd worden naar een aanmeldcode. Deze vind je terug in de authenticatorapp die je zonet geïnstalleerd hebt bij het item ‘Billit’.

Om te vermijden dat iemand eenvoudig de tweestapsverificatie zou kunnen uitschakelen moet je voor het uitschakelen van de beveiliging opnieuw de code uit je authenticatorapp invullen bij ‘Instellingen’, daarna klik je op ‘MFA deactiveren’.