Billit: Scan en digitaliseer facturen en bonnetjes via een foto op je smartphone

Ontvang je ook nog al je facturen op papier?

Scan en importeer via mail, pdf of onderweg met de app

Dankzij de snelle invoer, de digitale brievenbus van Billit, zet je moeiteloos al je documenten, facturen en bonnetjes om in een digitaal formaat. Zo kun je ook de verwerking van niet-digitale documenten automatiseren. Importeer je documenten in de snelle invoer door ze op te laden, via mail of neem een foto met de Billit-app. Dankzij onze zelflerende OCR zet je al je aankoopfacturen in een mum van tijd om in een digitaal document. Zo kun je ook voor je aankoopfacturen gebruik maken van de vele voordelen van de digitalisering van je onderneming.

Overzicht uitgaven:

1Scan, upload of e-mail facturen, bonnetjes of documenten
Importeer eenvoudig facturen, bonnetjes en documenten in Billit door ze op te laden, te mailen of te scannen met je computer of de app.

2De OCR leest voor jou, je controleert enkel nog de gegevens
De OCR leest alle gegevens op je documenten of foto’s en vult deze op de juiste manier op de UBL in. Je hoeft enkel nog te controleren of alles klopt.

3Creëer je eigen goedkeuringsflow
Stel zelf in hoe en door wie aankoopfacturen goedgekeurd moeten worden voor ze verwerkt kunnen worden.

4Bewaar online als UBL of document
Bewaar al je bonnetjes en facturen online als UBL-document en automatiseer de verwerking van je aankoopfacturen.

Ik wil wel digitaliseren, maar wat met mijn niet-digitale klanten en leveranciers?
Geen nood, ook daar hebben we bij Billit aan gedacht! Naast de mogelijkheid om je facturen als pdf via e-mail of uitgeprint via Bpost te bezorgen beschikt Billit ook over de snelle invoer. Dankzij deze digitale brievenbus en zijn bijhorende slimme OCR zet je in geen tijd al je niet-digitale facturen om in digitale facturen. Zo kun je ook voor niet-digitale documenten profiteren van de voordelen van digitalisering. Om het je helemaal makkelijk te maken kun je zelfs bonnetjes en facturen aan de snelle invoer toevoegen via de Billit-app. Je neemt gewoon een foto met je smartphone, en het bonnetje of de factuur verschijnt in je snelle invoer. Daarnaast kun je ook financiële documenten die niet om te zetten zijn in een digitale factuur zoals huurcontracten of Visastaten importeren en bijhouden in Billit. Zo heb je steeds al je financiële documenten verzameld in één platform. Aangezien Billit al je gegevens en documenten in de cloud bewaart kun je trouwens altijd en overal bij je data. Alles wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding en een browser. Handig toch?

Billit-app: scan facturen onderweg

De Billit-app:

Billit in je broekzak

De Billit-app:

Billit in je broekzak

De Billit-app is het mobiele broertje van het Billit-platform. Aanvankelijk was de app vooral een verlengstuk van de snelle invoer waarmee je onderweg bonnetjes en facturen kan inscannen. Gebruikers van de app zullen wel al gemerkt hebben dat er de voorbije periode steeds meer features aan de app zijn toegevoegd. En daar blijft het niet bij. Onze ontwikkelaars zijn volop bezig met het uitwerken van nieuwe features en toepassingen. Hou dus zeker de updates in de gaten van je app-store.

app featureFacturen en offertes opstellen en versturen (e-mail of Peppol)

app featureScan bonnetjes en facturen met de camera van je smartphone

app featureBekijk en download je inkomende en uitgaande facturen

app featureKrijg een overzicht van je openstaande facturen, de rekeningstanden van je gekoppelde bankrekeningen en je cashflow op het dashboard.

app featureBeheer je klanten- en leverancierslijst

app featureBel of mail rechtstreeks vanuit de app naar klanten of leveranciers of contacteer support

app featureBekijk de lijst met documenten en banktransacties

Apple appGoogle app

Apple app

Google app