Billit is een beveiligde omgeving, je hebt dus een persoonlijk account nodig.

Maak gebruik van de registratie pagina of contacteer ons, en wij zorgen ervoor dat alles voor u gedaan wordt.

Ben je nog geen billit gebruiker?
Veilig

Uw gegevens zijn veilig bij billit, zorg er wel voor dat u uw login en wachtwoord nooit aan iemand anders laat zien.

Meld je hieronder aan
AANMELDEN
 

Facturen en offertes

Je bespaart kosten

Je hebt minder kosten voor het verwerken van documenten.

Je betaalt één vast laag bedrag per maand op basis van het aantal documenten.

Je hebt altijd toegang tot de offertes, verkoop- en aankoopfacturen van uw klanten.

Inkomende facturen en documenten

Je ontzorgt

Ontvang alle facturen via één kanaal in UBL of rechtstreeks in uw boekhoudsoftware (we ondersteunen meer dan 20 Belgische boekhoudsoftware).

Facturen direct in de boekhouding als boekingsvoorstellen via Scan & Herken en AI.

Online veilig factuurarchief.

Automatische betalingscontrole

Verbeter de klantervaring

Facturen staan direct in de boekhouding van je klant als boekingsvoorstel.

Aansluiting op het Europese PEPPOL network maakt administraties klaar voor de toekomst.

Digitaliseer je kantoor met een gepersonaliseerd portaal op je website.

Bent u boekhouder of accountant?

en wenst u graag een maand (of meer) vrijblijvend te evalueren?

Probeer Billit gratis en zonder verplichtingen!

Optimaliseer uw administratie én houd meer tijd over voor uw klanten.
Contacteer ons indien uw vertrouwde software er niet bij staat - wij zoeken dit graag voor u uit!

>> Klik op het logo van uw software voor de handleiding <<

admisol
adsolut
bob50
briljant
octopus
popsy
silvasoft
topaccount
twinfield
venice
vero
wings
winbooks
yuki
zensoft
winbooks
Cafca
ONEA
SYNETON

kmo portefeuille

Nu we met Billit de erkenning behaalden, kan u tot 2019 voor onze dienstverlening een subsidie van 30% of 40% aanvragen met een maximum van 15.000 of 10.000 € per jaar. Hierbij hangt het steunpercentage en het maximum bedrag af van de grootte van uw bedrijf. Kijk zeker eens na of ook uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden voor die kmo-portefeuille of contacteer ons

Heeft u interesse in een “opleiding op maat” binnen één van onze kennisdomeinen? Laat het ons zeker weten, en dan kijken we wat er mogelijk is!

Het registratienummer van Billit is: DV.O222320 

Wenst u een totaaloplossing voor uw ondernemers aan te bieden op uw website? Geen probleem! Billit maakt dit mogelijk voor u binnen de 5 werkdagen.

portaal

Bespaar door het automatisch verwerken van facturen van je klanten

Kostprijs ontvangen aankoopfactuur

Op Europees niveau is er de ambitie om tegen 2020 50 % elektronische facturatie (e‐Facturatie) te behalen. 

Onderzoek met als titel: Berekening besparing aan administratieve lasten door het gebruik van elektronische facturatie door KPMG in opdracht van FOD Kanselarij van de Eerste Minister; Dienst Administratieve Vereenvoudiging toont aan dat de kostprijs per verzonden verkoopfactuur en ontvangen aankoopfactuur varieert op basis van het formaat.

Verkoopfactuur 

Aankoopfactuur 

- Papieren verkoopfactuur verwerken kost €4,44

- PDF (e-mail) verkoopfacturen verwerken kost €2,02

- Digitale e-verkoopfactuur verwerken kost €1,2

- Papieren aankoopfacturen verwerken kost €8.04

- PDF (e-mail) aankoopfacturen verwerken kost €7,68

- Digitale e-aankoopfactuur verwerken kost €2,27

besparing e-factuur versturen besparing e-facturen ontvangen
 besparing e-factuur

bron: DAV

 

Getuigenissen Wat zeggen onze klanten?

Ondernemers

Around Media NV

Wannes Vanspranghe & Thijs Morlion / CEO & COO

"Als ondernemer is het van cruciaal belang dat je te allen tijde snel weet hoe je onderneming er financieel voor staat. Dankzij de snelle en vlotte integratie met Teamleader en Billit kan ik steeds met een oogopslag zien wat er buiten gaat en wat er binnen komt. Niet alleen als ondernemer is dit tijdswinst, ook onze boekhouder wint erbij. Een WIN-WIN situatie dus!"

Dimension 4

Nikolas Taillieu / zaakvoerder

"Wij kozen voor Billit omdat het ons toelaat op een efficiënte manier onze inkomende en uitgaande facturen te verwerken en deze op een gestructureerde manier te bezorgen aan de boekhouder. Functionaliteiten zoals de snelle invoer en het automatisch opzoeken van bedrijfsgegevens aan de hand van een BTW nummer hebben ons inmiddels al veel tijd en geld bespaard."

social lemon

Isabelle Soete / Social Media Expert

"Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, alles op één plaats en daarbij een super service! Kortom een echte aanrader! Blij dat ik de overstap heb gemaakt! Merci! "


Boekhouders & Accountants

Rudy Van Rossen
"Boekhoudkantoor Albos BVBA was al enige tijd op zoek naar een performant platform waar onze klanten hun documenten digitaal kunnen bewaren, exploiteren en ook onmiddellijk ter beschikking stellen van ons kantoor. De aan- en verkoopfacturen dienden ingelezen te kunnen worden in onze boekhoudsoftware. Wij hebben dit platform gevonden in BILLIT. Wij en enkele van onze klanten werken nu al een paar maand met Billit tot onze beider tevredenheid. Billit doet op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze wat het moet doen. Onze klanten hebben maar een korte begeleidingsperiode nodig om zich in te werken in het platform. Het Billit team luistert ook naar ons en naar onze klanten. Problemen worden snel opgelost en wanneer er vraag is naar extra functionaliteiten, heeft men daar bij Billit een luisterend oor naar. De mogelijkheden van het platform worden maand na maand uitgebreider. Zo kunnen nu ook de inkomende en uitgaande betalingen worden gelinkt aan de documenten. Kortom Billit is een toegevoegde waarde voor onze klanten, die hun documenten op een on-line platform kunnen bewaren en raadplegen. Sommige maken hun verkoopfacturen via Billit. Voor ons kantoor betekent dit dat wij op continue wijze over de documenten kunnen beschikken, die dan nog voor een groot deel automatisch kunnen worden ingelezen door onze software. Wij hebben een grotere verwerkingssnelheid, een grotere spreiding van het coderingswerk (niet alles in de BTW periode), en de klanten hebben sneller hun financiële situatie "
Rudy Van Rossen/Boekhoudkantoor Albos BVBA
Olivier Van Damme
"Als beginnend boekhoudkantoor, ben ik onmiddellijk vertrokken met als doel voor ogen: less paper, more service. Daardoor ben ik onmiddellijk met scanning begonnen en vroeg ik ook mijn klanten om alles via 'Dropbox' door te geven. Dit werkte redelijk, maar nog niet 100% efficiënt. Bovendien hadden mijn klanten dan wel alles in Dropbox, maar zonder enige meerwaarde voor hen. Met zijn functionaliteit bezorgt Billit mij en mijn klanten wil die meerwaarde. Zij krijgen een facturatiepakket, een pakket voor opvolging van in- en uitgaande betalingen, een automatisch doorgeefluik naar hun boekhouder, waarbij ieder tijd wint, een applicatie waarmee je op je smartphone al je facturen ziet en kan downloaden, ... Teveel om op te noemen. Dit in combinatie met een gedreven team, een aangename user interface, met snelle feedback van hun medewerkers gaf voor mij de doorslag... Niet getwijfeld en mee op de kar van Billit gesprongen... Nog geen seconde spijt van gehad...een aanrader..."
Olivier Van Damme / X-acta
Hilde Maerten
"De recente aanschaffing van Billit voor mezelf als ondernemer en als boekhouder heeft me volop overtuigd de opstart te organiseren met klanten. Een vlotte doorstroming naar het boekhoudplatform van documenten, die bovendien ten allen tijde consulteerbaar zijn op het scherm, is een ware vooruitgang."
Hilde Maerten / Boekhouding en Fiscaliteit