Productafbeeldingen

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een product (en factuur)?

Eenmaal je een product hebt aangemaakt kun je er ook een afbeelding aan toevoegen. Dit doe je door in de productfiche te klikken op ‘Toevoegen’ in het vak ‘Afbeeldingen’.

een afbeelding toevoegen aan een product

 

Wil je de afbeeldingen die je hebt toegevoegd aan je producten ook op je factuur zien verschijnen, dan moet je deze eerst toevoegen aan de factuurlay-out. Dit doe je door in het menu ‘Instellingen’ op ‘Huisstijl’ te klikken. Klik daarna op ‘Beheer’ naast het item factuur.

een afbeelding toevoegen aan een product

 

Om productafbeeldingen aan je factuurlay-out toe te voegen moet je de sleutel ‘$Line.image$’ uit het sleutelmenu rechts toevoegen aan je factuurlay-out. Dit doe je door eerst je cursor op de plaats op de factuur te zetten en daarna op de sleutel te klikken in het menu rechts. Op al je facturen zal nu op de gekozen plaats de productafbeelding verschijnen. Tip: om een extra kolom te maken waarin je per productlijn de afbeelding van dat product wil zien klik je met de rechtermuisknop op de blauwe tabelbalk en kies je ‘Voeg kolom toe’. Voeg daarna de sleutel toe in de extra kolom.

een afbeelding toevoegen aan een product