Snelle invoer

Geavanceerde instellingen voor snelle invoer

Om de ‘Snelle invoer’ verder aan te passen aan de behoeften van je onderneming kun je ook nog de volgende geavanceerde instellingen wijzigen.

UBL automatisch verwerken in ‘Snelle invoer’: Wanneer deze optie is ingeschakeld hoef je UBL- bestanden die in ‘Snelle invoer’ worden geïmporteerd niet meer te controleren. Aangezien alle informatie in een UBL-bestand op een vaste afgesproken locatie is opgenomen is het eigenlijk niet nodig om UBL-bestanden nog te controleren bij het importeren. Door deze optie in te schakelen kun je deze stap overslaan en wordt een geïmporteerde UBL meteen in de lijst met uitgaven of inkomsten geplaatst en de info over de klant en/of leverancier opgenomen in de klanten- of leverancierslijst.

Geavanceerde instellingen voor snelle invoer

Snelle invoer: Gebruik de betaaltermijn ipv OCR: Billit neemt de betaaltermijn over van de PDF die opgeladen is in snelle invoer. Stel dat de factuur 10 dagen betalingstermijn heeft, maar jij wenst een betalingstermijn van 30 dagen, einde maand. Dan kan je via deze optie de datum op de factuur negeren en gebruik maken van de betaaltermijn in de leveranciersfiche.

Geavanceerde instellingen voor snelle invoer