Nieuwe gebruiker aanmaken

Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan in Billit?

Wil je dat meerdere mensen in je onderneming in Billit aan de slag kunnen, dan kan je ook meerdere gebruikers aanmaken. Voor elke extra Billit-gebruiker betaal je €5 per maand. Je kan een nieuwe gebruiker aanmaken door in het menu ‘Instellingen’ op het tabblad ‘Gebruikers’ te klikken. Klik onder de naam van de eerste gebruiker op ‘Toevoegen’.

Daarna kun je rechten toekennen aan de gebruiker die je hebt toegevoegd. Vink je geen enkele checkbox aan, dan krijgt de gebruiker alle rechten.

Om een bestaande gebruiker te deactiveren verwijder je gewoon het vinkje bij ‘Geactiveerd’ en klik je op ‘Opslaan’.